Social media :

Inschrijven

Inschrijven

De inschrijvingen van Augustinus gingen dit jaar door middel van een online loting. Helaas kan Augustinus niet iedereen aannemen die lid wil worden. Ook dit jaar wilden zich ontzettend veel mensen inschrijven. Om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven om zich in te schrijven bij Augustinus is er vier dagen geloot tussen de mensen die zich op dat moment via een online formulier hadden aangemeld. Gezien de grote hoeveelheid aanmeldingen die er zijn geweest is het niet meer mogelijk om jezelf nog op een wachtlijst te zetten. De inschrijvingen zijn nu gesloten, het is niet meer mogelijk om je in te schrijven bij de L.V.V.S. Augustinus.

 

Iedereen die is uitgeloot komt op een wachtlijst te staan, als dat het geval is ontvang je zo snel mogelijk meer informatie daarover. Als je alsnog word ingeschreven wordt je hierover gebeld.

 

Voor vragen met betrekking tot het lid worden van Augustinus kan je e-mailen naar hamercollege@lvvsaugustinus.nl. Meer informatie over het programma van de EL CID op Augustinus is te vinden op elcidopaugustinus.nl en de Instagrampagina @elcidopaugustinus.

Goed om te horen dat je de keuze hebt gemaakt lid te worden van Augustinus. Dit inschrijfformulier bestaat uit tien pagina’s. Pas wanneer alle vragen op een pagina beantwoord zijn, kun je doorgaan naar de volgende pagina. Let op: als je het formulier niet hebt bevestigd aan het eind is het inschrijfformulier niet geldig en word je niet ingeschreven.

Persoonsgegevens