Social media :

Inschrijven

Inschrijven

De inschrijvingen van Augustinus gingen dit jaar door middel van een online loting. Helaas kan Augustinus niet iedereen aannemen die lid wil worden. Ook dit jaar wilden zich ontzettend veel mensen inschrijven. Om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven om zich in te schrijven bij Augustinus is er vier dagen geloot tussen de mensen die zich op dat moment via een online formulier hadden aangemeld. Gezien de grote hoeveelheid aanmeldingen die er zijn geweest is het niet meer mogelijk om jezelf nog op een wachtlijst te zetten. De inschrijvingen zijn nu gesloten, het is niet meer mogelijk om je in te schrijven bij de L.V.V.S. Augustinus.

 

Iedereen die is uitgeloot komt op een wachtlijst te staan, als dat het geval is ontvang je zo snel mogelijk meer informatie daarover. Als je alsnog word ingeschreven wordt je hierover gebeld.

 

Voor vragen met betrekking tot het lid worden van Augustinus kan je e-mailen naar hamercollege@lvvsaugustinus.nl. Meer informatie over het programma van de EL CID op Augustinus is te vinden op elcidopaugustinus.nl en de Instagrampagina @elcidopaugustinus.

Hoe werkt het?

  1. Tijdens de eerste vier dagen van de EL CID (16 t/m 19 augustus) is er een beperkt aantal inschrijfplekken beschikbaar voor nieuwe leden.
  2. Elke dag verloten wij de op die dag beschikbare plekken tussen alle geldige inschrijvingen.
  3. Je inschrijving is pas geldig als je het inschrijfformulier op deze website helemaal correct hebt ingevuld en vóór 20.00 uur dezelfde dag de KMT-bijdrage van €130,- betaald hebt. Let op: als je je inschrijving na betaling intrekt, krijg je dit onder geen beding terug.
  4. Niet ingeloot? Geen zorgen! Je inschrijving doet automatisch mee met de loting voor de volgende dag.

Inschrijving opent in

Je hoeft de pagina niet te verversen, de inschrijfknop verschijnt automatisch hieronder zodra de inschrijvingen open gaan.

Start je inschrijving

Houd als je je gaat inschrijven alvast je legitimatiebewijs, je zorgverzekeringspas en de contactgegevens van je huisarts bij de hand.

FAQ

Waarom loten jullie?

Er zit ieder jaar een maximum aan het aantal nieuwe leden wat we toe kunnen laten. Om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven om lid te kunnen worden hebben we besloten de beschikbare plekken te verloten.

Waarom wordt er iedere dag geloot?

Wij willen iedereen de kans geven om even goed rond te kijken bij ons en de andere studentenverenigingen. Bij Augustinus kan je op donderdag nog ingeloot worden. Toch loont het om al eerder je keuze te maken, omdat je dan elke dag mee loot.

Waar kan ik terecht met vragen?

Veel informatie over de inschrijvingen staat op de elcidopaugustinus.nl, de Instagrampagina @elcidopaugustinus, op deze pagina en in de mails die je ontvangt na je het inschrijven van het inschrijfformulier. Staat het antwoord op je vraag nergens? Stuur dan een e-mail naar hamercollege@lvvsaugustinus.nl. Bel niet naar het nummer van de L.V.V.S. Augustinus, het Bestuur beantwoordt geen vragen over de inschrijvingen.

Hoe weet ik of ik ingeloot ben (of niet)?

Op maandag wordt er om 17.00 uur geloot, elke andere dag wordt er om 16.00 uur geloot. Dan ontvang je een e-mail met of je in- of uitgeloot bent. Check hiervoor dus goed je mailbox (ook je spambox). Het kan zijn dat er een paar minuten vertraging in het ontvangen van de e-mail zit, maak je dus niet te veel zorgen.

Wat gebeurt er na de inschrijving? Hoe weet ik of ik ingeloot ben (of niet)?

Als je ingeloot bent moet je je uiterlijk vóór 20.00 uur dezelfde dag KMT-bijdrage betalen en je opgeven voor een beschikbaar moment om je inschrijving fysiek op de Sociëteit af te ronden. Hoe je dit moet doen staat in de e-mail die je ontvangt als je bent ingeloot. Als je bent uitgeloot hoef je je geen zorgen te maken. Je loot automatisch de volgende dag weer mee.

Ik heb me ingeschreven, maar ben al ingeloot bij een andere vereniging, wat nu?

Als je bent ingeloot en je wilt je inschrijving toch terugtrekken kan dat uiteraard. In de bevestigingsmail waarin staat dat je in- of uitgeloot bent staat een link waarmee je jouw inschrijving kan intrekken. Doe dit zo spoedig mogelijk, zodat je niet meer mee loot naar de beschikbare plekken. Het is niet mogelijk om bij je tegelijkertijd bij Augustinus en Quintus of Minerva in te schrijven. Doe je dit toch, dan wordt je bij beide verenigingen uit de inschrijfprocedure gezet. Als je je bij Augustinus hebt ingeschreven en je hebt je bedacht, kan je jezelf daarom alsnog uit de inschrijfprocedure halen.