Social media :

Lustrum Reünistendag

Lustrum Reünistendag

Zaterdag 14 juli 2018

125 Jaar Augustinus

Het is u misschien niet ontgaan dat Augustinus dit jaar 125 jaar bestaat. Dat wordt gevierd met een spetterend lustrum van 6 tot en met 17 juli op een extern terrein, ons eigen lustrumterrein gelegen aan de Vondellaan 41. Onderdeel van de lustrumviering is een grootse reünistendag op zaterdag 14 juli! De reünistendag is toegankelijk voor leden en reünisten. Voor reünisten is de Lustrum Reünistendag geheel gratis!

Via de lustrumwebshop kunt u met de reünistencode een kaartje bemachtigen. Geen reünistencode ontvangen of direct contact? Mail dan naar secretaris@lvvsaugustinus.nl
Nog geen reünist bij de Stichting Reünisten Augustinus, maar zou u toch graag naar de reünistendag komen? Meld u dan nu aan via dit formulier!

Zaterdag 14 juli 2018

Lustrum Reünistendag

Het lustrumbestuur werkt al een jaar fulltime om het 25e lustrum van Augustinus grootser te maken dan ooit. Voor reünisten zijn er diverse feesten toegankelijk, met in het bijzonder de reünistendag. In de afgelopen 125 jaar zijn er maar liefst 20.000 studenten lid geworden van Augustinus. Bent u ook lid geweest van Augustinus? Namens de Stichting Reünisten Augustinus en Stichting Lustrum Augustinus verwelkomen wij u graag op zaterdag 14 juli 2018. 

Eetgelegenheden

Tijdens de reünistendag zijn er verschillende eetgelegenheden. Op het terrein zijn een aantal kleine eetkraampjes aanwezig, hier kunt u geen tafel reserveren, maar zal er wel eten verkrijgbaar zijn gedurende de dag en de avond. U heeft ook de mogelijkheid om een hapje te eten in ons reünistenrestaurant. In het restaurant zal keuze zijn uit verschillende huisgemaakte biologische pasta’s en bijgerechten. U kunt hier reserveren, alleen of per groep, door te mailen naar lustrumexploitatie@lvvsaugustinus.nl. Indien u dieetwensen heeft, kunt u deze ook via de mail aan ons doorgeven.