Duurzaamheid & goede doelen

Als Vereniging houden wij ons ook bezig met de maatschappij. Met de Duurzaamheids- en Goede doelencommissie zijn we aan het kijken om onze Vereniging duurzamer te maken en ons in te zetten voor initiatieven rondom goede doelen. 

Goede doelen

Initiatieven per jaar

Betrokken Leden

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij de vereniging centraal. De duurzaamheidscommissie verkent en werkt aan mogelijkheden om de vereniging duurzamer en meer bewust te maken van het milieu. 

De commissie heeft verschillende ideeën geopereerd voor o. a. het restaurant om voedselverspilling tegen te gaan. Ook worden er speciale borrels georganiseerd die in teken staan van duurzaamheid om zo de leden bewust te maken van dit onderwerp.

Goede doelen

Koningin Wilhelmina Fonds (KWF)

Het Koningin Wilhelmina Fonds is een organisatie die als doel heeft kanker te bestrijden. Augustinus probeert ook op verschillende manieren bij te dragen en geld op te halen voor het KWF. Zo collecteert Augustinus twee maal per jaar voor het KWF.

Verder zijn er veel actieve Augustijnen die zelf actie ondernemen voor KWF en zo op die manier bij te willen dragen. De Vereniging heeft als doel om ook jaarlijkse een grootschalig moment te organiseren om geld op te halen. Zo kan de Vereniging met haar leden ervoor zorgen dat er elk jaar opnieuw een mooi geld bedrag over gemaakt wordt.

Run For Kika

Samen met de Goede Doelen Commissie ’21-’22 hebben we 5 kilometer hardgelopen en €500,- opgehaald voor Kika.

Valentijnsactie

Elk jaar brengt een eerstejaarscordial rozen rond voor Valentijnsdag, onder begeleiding van de Goede Doelen Commissie.

Meer weten?

Goede doelen commissie

Goede doelen Contactformulier