Zaalverhuur

Zaalverhuur op Augustinus

De vereniging heeft meerdere zalen die verhuurd kunnen aan leden, maar ook niet-leden. Opties voor feesten zijn bijvoorbeeld een afstudeerborrel, een verjaardagsfeest of een schoolfeest, maar voor andere ideeën staan wij zeker ook open!

Mogelijkheden

We hebben verschillende zalen tot de beschikking die gehuurd kunnen worden. Zalen worden alleen verhuurd op dinsdagen, donderdagen, zaterdagen en met uitzondering op vrijdagen. De verschillende zalen hebben we tot beschikking:

  • Saint
  • Tuinzaal
  • Restaurant
  • Engel

Deze zalen hebben verschillende groottes en zijn voor verschillende activiteiten geschikt. Hieronder wordt er per zaal uitgelegd wat de capaciteit is en voor welk doeleinde ze het beste zijn.

Zaalverzoeken op maat

Ben je nou geïnteresseerd in de zaalverhuur of heb je meer vragen over hoe en wat de zaalverhuur inhoud.

Mail naar exploitatie@lvvsaugustinus.nl

De Saint

De saint is onze hoofdzaal en tevens onze grootste zaal. Je kan hier feesten geven tot 400 man. Er zijn meerdere tappunten en daarom ideaal voor feesten of borrels.

De Tuinzaal

De Tuinzaal is de zaal die aan de Saint grenst. Hier kan je kleinere borrels of activiteiten houden. Denk hierbij aan 50 tot 100 man. De tuinzaal grenst aan de tuin, dus deze kan ook betrokken worden bij de activiteiten.

Het restaurant

Het restaurant bied ruimte voor vele mensen. Hier kunnen geen feesten gegeven worden, maar het restaurant is bijvoorbeeld perfect geschikt voor afstudeerborrels en soortgelijke activiteiten.

De Engel

Het restaurant bied ruimte voor vele mensen. Hier kunnen geen feesten gegeven worden, maar het restaurant is bijvoorbeeld perfect geschikt voor afstudeerborrels en soortgelijke activiteiten.

Een unieke ervaring voor jouw evenement

De verhuur van zalen is de afgelopen tijd flink toegenomen en er zijn veel vragen naar. Vandaar ook dat we er met de vereniging nog gerichter en specifieker naar kijken om de verschillende activiteiten in een zo’n goed en leuk mogelijk manier kunnen laten verlopen.

Zo zijn er in de afgelopen tijd huwelijksfeesten, constitutieborrels, schoolfeesten en meerdere afstudeerborrels gehouden. Heb je interesse? Dan horen wij het graag! Je kan voor vragen terecht op het mailadres: exploitaite@lvvsaugustinus.nl

Huur een zaal op Augustinus

Tom Eelkema

Penningmeester Exploitatie & Vice-Voorzitter Stichtingen

Zaalverhuur Contactformulier