Zakelijk

Als één van de grootste studentenverenigingen van Nederland, is Augustinus voor bedrijven een zeer interessante partij om mee samen te werken. Augustijnen zijn ook buiten het studentenleven erg actief en zijn vroeg bezig met hun arbeidskansen. Daarom is contact leggen met onze Leden relevant voor nu én later!

Leden

Reünisten

Partners

3 redenen om partner te worden

Vroeg contact

Zorg dat de werknemers van later u nu al leren kennen! Onze Leden verdiepen zich vroeg in hun toekomstige werkgevers, hoe eerder ze kennismaken met uw bedrijf, hoe beter!

Veelzijdigheid

In Augustinus vindt u een veelzijdige vereniging, gebouwd op traditie met een eigentijds gezicht. Juist deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat er veel manieren van promotie mogelijk zijn.

Promotiepakket

Naast de mogelijkheden in de prospectus, is er in overleg nog veel meer mogelijk. Voor elke mogelijke samenwerking gaan we met u in gesprek om voor u en uw bedrijf het optimale promotiepakket samen te stellen!

Twee veel voorkomende doelen van onze partners zijn het vergroten van hun naamsbekendheid en in contact komen met hun latere of huidige werknemers. Voor beide opties zijn veel manieren van promotie mogelijk. Er zijn mogelijkheden om deel te nemen aan bedrijven diners en andere carrière-evenementen om in contact te komen met onze leden. Ook is er de mogelijkheid om bij te dragen aan Augustijnse evenementen of tot promotie op onze communicatiekanalen (zowel online als fysiek).

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Download dan hier de brochure voor meer informatie of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Grolsch
Joorit
Proefpersoon
Bohemian Birds
Magnet.me
Ploum Advocaten
Quality Tailors

Meer weten?

Gijs Abbing

Bestuurslid Acquistie

Zakelijk Contactformulier