Social media :

Restaurant Augustinus

Restaurant Augustinus

Een leids begrip

Het Restaurant

Het Restaurant is in het Leidse een bekend begrip. In de unieke warme studentikoze sfeer zorgen de koks, commissie en eerstejaars voor een heerlijke maaltijd. Heeft u zin om goedkoop en gezellig te eten in Leiden? Dan is het Restaurant van Augustinus een perfecte keuze voor u!

Covid-19

Wegens de situatie rondom Covid-19 is ons restaurant in deze periode gesloten. We hopen snel weer open te kunnen en u allen weer te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Vijf dagen per week staan onze koks Ad en Danny voor u in de keuken om een lekkere maaltijd van ons menu te bereiden. Het restaurant is een begrip in het leidse en werkt dan ook met een lokale slager, vishandel en groenteboer. Door de unieke structuur worden de prijzen in het restaurant laag gehouden om zo voor iedere student iets te kunnen bieden. De prijzen variëren van € 4,95 voor een daghap tot € 8,05 voor een luxe schotel. Ook voor de vegetariërs is er voldoende keus. Daarnaast is er een ruim en aantrekkelijk aanbod in speciaal bieren. Augustijnen eten vaak in het restaurant, maar ook niet-leden zijn van harte welkom.  Reserveren kan dagelijks na 15:30 door te bellen naar 071-5162336. De keuken is geopend van half 6 tot 8 uur. 

Voor speciale arrangementen, menu's of het reserveren voor groepen vanaf 14 personen, stuurt u een mailtje naar het Bestuurslid Taps-Consumabel, tapsconsumabel@lvvsaugustinus.nl.

Vaste Menukaart