Social media :

Lid worden?

Lid worden?

Een mooie studententijd

Inschrijven bij Augustinus is alleen mogelijk tijdens de EL CID. Deze vind dit jaar plaats van 12 tot en met 16 augustus. Tijdens de EL CID zijn er verschillende inschrijfmomenten. Op de volgende data en tijden kun je je inschrijven:

- Maandag 12 augustus 14:00

- Dinsdag 13 augustus 11:00

- Woensdag 14 augustus 11:00

- Donderdag 15 augustus 10:00

- Vrijdag 15 augustus 10:00

Binnen Augustinus hanteren we een ledenstop. Voor de inschrijving wordt er gewerkt met een eerlijk vakkensysteem. Dit systeem is er om de inschrijvingen netjes en soepel te laten verlopen. Vrijwel iedereen die (op tijd) komt, kan zich inschrijven. Wanneer je je hebt ingeschreven bij de voorinschrijving, wordt je donderdag 15 of vrijdag 16 augustus terugverwacht voor de officiële inschrijving. 

Daarnaast worden er allerlei toffe evenementen georganiseerd en kun je natuurlijk een rondleiding volgen op onze sociëteit. Kom vooral tijdens de EL CID-week langs op Sociëteit 'Eigen Huis' op Rapenburg 24 om het allemaal zelf te aanschouwen! Tot dan!

Kijk op onze EL CID-website voor meer informatie, om je aan te melden voor een slaapplek in een van de Augustijnse huizen of om ons programma te bekijken! 

Heb je toch nog een vraag? Stuur een mailtje naar info@lvvsaugustinus.nl